Жени се млатиха в супермаркет (ВИДЕО)

Една от побойничките била с детето си

В американския град Бич Гроув, Индиана се разигра шокиращ инцидент. Клиентите в един от супермаркетите Уолмарт станаха свидетели на брутален женски бой, съобщава The Daily Mail. Според изданието, една от жените направила забележка на сътрудник в магазина, че по пътеките между рафтовете има  твърде много препятствия.

Друг клиент от женски пол решава да защити работника и започва агресивното меле.  Трети клиент заснема на видео боя, който може да конкурира и най-сериозните кечистки битки.

В непосредствена близост до една от жените е нейният ядосан шест годишен син, който се опитва да помогне на майка си, за да спечели над противника.

Детето хвърля от рафтовете множество бутилки с шампоан и рита повалената на пода жена.

Въпреки това, обществото не е особено впечатлено от поведението на момчето и реакцията на майка му. Бясната жена, използвайки обидни думи, крещи на детето, "Джони, я удари в лицето! Удари я в шибаното лице! "

Въпреки факта, че инцидентът привлича вниманието на много посетители на магазина, никой от тях не посмява да се намеси. След осем минути нелепата бойна сцена свършва след като биткаджйките изчерпват силите си. Пристигналите на мястото полицаи са били загрижени, не от нанесените щети, а от лошия пример, който една от участничките е дала на малкия си син.