Започва турнир от втори кръг на Балканската верига по плажен волейбол

Ще се проведе от 12 до 14 юни на игрищата до Гребната база в Пловдив

От петък, 12 юни, до неделя, 14 юни, на игрищата по плажен волейбол до Гребната база в Пловдив ще се проведе турнира от втори кръг на Балканската верига за мъже и жени.

В надпреварата ще се включат 12 двойки при мъжете и 12 двойки при жените. Ще има представители от България, Сърбия, Гърция, Турция, Румъния и Молдова. Мачовете ще започват в 9:00 ч сутринта в трите дни на надпреварата.

На подкрепата на българската публика ще разчитат Диана Малинова & Теодора Симеонова и Ася Динова & Славина Колева при дамите, както и Николай Колев & Константин Митев при мъжете.

Има вероятност за включване и на други български двойки евентуално, ако се увеличи основната схема. Това ще се разбере след техническата конференция, която ще се проведе днес от 19:00 ч в хотел "Империал" в Пловдив.

Домакин на турнира ще бъде ВК Марица (Пловдив), а от компанията за спортна екипировка Асикс ще опънат специална шатра за феновете. Сред спонсорите на състезанието са фирмите "Интеркомплекс", "Старнеос", "Атаро Клима", "Парти Клуб" и "Изида".

 

---