Агресивен тип наби служители на "Синята зона" в Слънчев бряг

Крими

23-06-2015, 09:58

Снимка:

снимка, интернет

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трагедия в Слънчев бряг: Англичанин полетя от 4-ия етаж на хотел

Сливналията скочил върху мъжете с ритници, дори след намесата на полицията

Служители на реда в Слънчев бряг станаха обект на груба агресия по време на изълнение на служебните си задължения. Двама инспектори от “Синя зона” са констатирали неправомерно паркиран автомобил със сливенска регистрация около 19.40 ч. в района на хотел “Колозеум”. Леката кола е предизвиквала затруднение в придвижването по алеята. Санкцията е била поставяне на “скоба” на автомобила с рег. № СН 7004 СА.

На място е пристигнал собственикът и се е нахвърлил с удари и ритници срещу служителите. Заплашвал ги със саморазправа, блъскал работниците, докато всички не се озовавали на земята. В свадата нарушителят е намесил и охранителите на хотела,  чрез които се заканил да отмъсти.

Двамата контрольори потърсили помощ от полицията. Те са извикали велопатрул. Но дори пред тях, собственикът на колата продължавал да налита на бой.

От страх служителите на "сиян зона" са отказали да пуснат оплакване в полицията.

В момента случаят се разследва от дознател на МВР, очаква се неговото становище. „Ние няма да толерираме хулиганските прояви и агресията. Ако полицията излезе със становище, различно от това на нашите служители, те ще понесат съответните административни наказания”, каза Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг”.