Бащи и синове се гониха с коли и пушки из Айтос

Крими

25-06-2015, 10:00

Снимка:

снимка, poligraff

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъжете, стреляли в банката в Айтос, взели малка сума пари

Двама 17-годишни потърсиха подкрепа от родител, бащите се изпокараха

Гонитба по айтоските улици завърши със скандал и заплахи с огнестрелно оръжие. Двама бащи и 17-годишните им синове демонстрираха сцени от екшън филм по улиците на Айтос.

Драмата се разиграла на 22-ти юни, когато 17-годишен младеж с мотопед е преминал по ул. „Васил Левски” покрай група младежи, им показал неприлични жестове.

Единият от тях се обадил на баща си – 38- годишният Р.А. от Айтос, който с автомобила си „Форд Галакси” предприел преследване на мотопеда и управляващия го М.С. 17- годишният айтозлия успял да се прибере в дома си и се оплакал на баща си, който се качил на автомобила си – „Пежо 206” и заедно със сина си предприели преследване на л.а. „Форд Галакси”.

На кръстовището на айтоските улици „Васил Левски’ и „Средна гора” двата автомобила се засекли, като след кратка разправия, автомобила „Форд Галакси” заедно с пътуващите в него, се оттеглил в неизвестна посока. По данни на свидетели, Асен С. заплашил хората от другия автомобил, държейки пушка с монтирана оптика на нея, след което също тръгнал от мястото на спречкването към домът си. Асен С. е задържан в Районно управление - Айтос за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.