Скандал с „хазяйка” на изборни туристи

Без цензура

25-06-2015, 11:48

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Изборни туристи" ще донесат победа на места при вота наесен

Наложи се репортерка да прави забележка на възрастната жена за неприличния език

Грозна сцена засне камерата на Нова телевизия по време на полицейска акция в Горна Малина. Тя беше проведена по сигнал за рязък скок на адресните регистрации в определени населени места заради предстоящите местни избори. Един от проверените адреси беше на възрастна дама, в чиято къща са регистрирани 24 души.

С нецензурен жест Йона Йосифова от Горно Камарци показа на служител на реда, че информацията му не е вярна. „Това на полицията или на телевизията”, попита той развеселен.

Когато полицаят започна да й чете имената на регистрираните в къщата й лица, тя се вбеси още повече: „Абе човече, тия не ме карай да ги псувам”.
По думите на жената, синът й, който живее в София, я предупредил да внимава с изборите: „Ще дойдат хора, вика, които ще те тормозят. Ето, вие в момента ме тормозите”.

На въпрос на репортерка дали е възможно тъкмо синът й е да регистрирал пришълците, тя размаха пръст срещу микрофона: „Момиченце, моят син работи в София. Има магазин, има сервиз. Той изобщо не се занимава с ку*венски номера. Внимавайте какво говорите и не ми обиждайте сина. Казвам ви, че моят син не е пу*ка”. Наложи се младата репортерка да прави забележка на възрастната жена за неприличния език.

Друг собственик с 10 „наематели” се оправда, че му били работници.В село Макоцево пък населението се е утроило.