Домакините Чили срещу обичайните заподозрени Бразилия и Аржентина

Парагвай и Перу може да се окажат приятни изненади

Копа Америка вече отива към финалните мачове. Чилийците провокираха "урусите" по недостоен начин. Съдията видя само реакцията на уругвайците и изгони  двама играчи от отбора на Табарес. За сметка на това Чили се възползва от намаления състав на уругвайците и спечели много труден четвъртфинал с 1:0.

Там ще ги чака приятната изненада Перу. Силите на Боливия стигнаха до почетен гол за 1:3 срещу  перуанците,  които отиват на полуфинал. Трябва да стане голяма изненада отборът на Перу да отстрани Чили, които са готови на всичко за да играят на финал на Копа Америка в собствената си държава.


От другият поток за финала ги очакват обичайните заподозрени Бразилия и Аржентина. Но само ако "селесао" преодолее Колумбия на Хамес Родригес и Радамел Фалкао. При това "златистите" ще бъдат без наказания до края на турнира Неймар.

В потока на бразилците, тимът на "гаучосите" ще трябва на четвъртфинал да преодолеят също приятно играещия Парагвай.  И после може да гледаме южноамериканска класика на полуфинал между Бразилия и Аржентина. И с повече от двама изгонени. Най-малкото заради темпераментните традиции при мачовете между тези два отбора.

 Все пак,  Чили може да не играе с Бразилия или Аржентина на финал. Защото и Колумбия и Парагвай не са хич за подценяване.

И понеже топката е от женски род не се знае каква изненада може да поднесе Перу на полуфинала на устремилите се към финал в Сантяго Чили.