Съмнителен пакет в двора на австрийския посланик

Крими

27-06-2015, 13:58

Снимка:

© Bulgariautre.bg / Архив

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сакът в двора на австрийското посолство е пълен с дрехи

Районът е отцепен заради сигнал за бомба

Полицията отцепи района около резиденцията на австрийския посланик на метри от Народното събрание заради сигнал за бомба. Малко след 11 часа беше съобщено, че в двора на посолството е открит съмнителен пакет, предаде БЛИЦ. По същото време, на 50 метра оттам, пред храм-паметник "Александър Невски" се събраха първите противници на гей парад, в опит да проведат "парад на нормалността".

"Не успяхме да се съберем. По принцип трябваше да имаме малко по-голям съпорт, но впоследствие нещата се размиха. От Общината ни направиха лоша шега, изместиха часа на протеста, сега в 13 часа предстои друг", каза пред БЛИЦ Диана Димитрова от национал-социалната общност.

"Нямаме нищо против, да правят каквото си щат навсякъде, но да налагат по улиците на централните градове своята различност, това не го приемам", коментира един от малобройните участници в анти-гей "парада".

"Тук съм, защото предстои изучаването на долните човешки инстинкти в училище от невръстни младенци", отвърна друга дама, която държеше табелка "Бъди нормален!!! спри педерастията в България!!!"

Все още не е ясно какво е съдържанието на пакета в Австрийското посолство и как той е попаднал там. Полицията проверява за възможна връзка между двете събития в центъра на София.

В опазването на реда покрай гей шествието и противниците му са ангажирани около 500 полицаи.

(+) Продължение: Сакът е пълен с дрехи