ЦСКА готви ренесанс с Пламен Марков и Христо Янев

Френската следа на двамата ще донесе ползи за възраждането на "армейците"

ЦСКА готви ренесанс със спортният директор Пламен Марков и старши треньора Христо Янев. Ренесанс на френски езмк означава възраждане. А хора като Пламен и Ицо ще бъдат безкрайно полезни с наученото  от тях във Франция.


Пламен бе футболист на Метц и Гренобъл. А после и треньор на тима от Гренобъл и с опитното си око откри за световния футбол бъдещия световен и европейски шампион Юри Джоркаеф.

Христо Янев е известен с фината си техника,която показваше и като играч и на ЦСКА и на Гренобъл.


Безспорно, бос като Гриша Ганчев ще даде възможност клубната политика на ЦСКА да направи така,че за две години отборът да върне европейския си вид.


Абсурдите на клубния футбол сега са от полза за ЦСКА. В момента готвената селекция на отбора се оказва по-надеждна за бъдещето, отколкото в неясните моменти, когато съвсем доскоро тимът бе пълнен с незнайни чужденци. И алчни комисионери се възползваха в ущърб на ЦСКА от този факт.

В отбора е на път да се върне неповторимия Емил Гъргоров. Тодор Янчев също има желание да помогне на ЦСКА. Тези жестове На Бадема и Тошко в трудните моменти преди започването на първенството във "В" група показват, че има футболисти с армейски дух. Готови на всичко за ЦСКА.

Христо Янев ще  привлече  качествени футболисти от Миньор и Локо(Сф).

ЦСКА може и да започне първенството от "В" група, но манталитетът и историята на отбора ще направят така,че тези две години до връщането в елита ще бъдат като време за връщане на истинските европейски стандарти, които винаги са били характерни за "армейците".