Майли Сайръс в гола фотосесия за списание V (ВИДЕО)

Певицата не се свени и показва повече от колкото се очаква, снимките са направени с iPhone6

Известната с любовта си към разголването американска певица Майли Сайръс се снима топлес за новия брой на американското списание V, това се съобщава в интернет страницата на изданието.

Следва да се отбележи, че фотосесията на певицата ще се появи в брой 96, който излиза в продажба през есента. Списанието е на разположение за предварителна поръчка на цена от 10 долара.

Автор на снимките направени с iPhone 6 е приятелят и личен асистент на певицата Чейн Томас. Сесията на Майли Сайръс е придружена от записки в блога „Дневникът на Едно Мръсно Хипи”, който тя води за онлайн изданието. В него тя разказва историята на познанството си с любимия си френски дизайнер Симон Жакмю, собственик на марката Simon Porte jacquemus. Текстът на певицата хвали таланта на дизайнера и го нарича новатор.

Миналия месец тя захвърли дрехи за списание „Пейпър”, а в края на 2014 Сайръс позира гола за реклама на чорапогащи Golden Lady. За 30 секунди, облечена само в чорапогащи певицата успя да разпердушини огромен плюшен мечок, спука надуваемо сърце, танцува на покрива на кола и на легло.