Голата Памела, отново в природозащитна кампания (СНИМКИ)

Заклет веган, екоактивист и защитник на животните, Андерсън намери причина да се съблече пак

Цицорестата холивудска звезда Памела Андерсън е прочута защитничка на природата и правата на животните, неведнъж тя сърцато се е разсъбличала гола в полза на различни природозащитни кампании.

Сега сваляйки дрехите си за пореден път, 47-годишната актриса участва в провокативна фотосесия, предназначена за подпомагане на кампаниите на организацията за защита на животните PETA.

Този път активистите се превръщат в еколози и обръщат внимание на проблемите на околната среда, а именно - консумацията на водните ресурси в Съединените щати.

Над фотосесията работи известния фотограф Дейвид Лашапел, като направи провокативни снимки на Памела под душа.
Новата изява на старата плеймейтка пресъздава сцена от известния филм на Алфред Хичкок "Психо" и е свързана с нова кампания срещу отпадъчните води при обработката и търговията на месо.


След историческата суша в Калифорния в последните месеци се водят дебати за водни ограничения в САЩ. Русокосата звезда обаче смята, че решението на проблема не са само по-кратките душове, но и ограничения в разхода на ресурса за селското стопанство.

Плаката с голата Памела накратко очерта концепцията на новото предупреждение: "Фермите консумират почти половината от водните ресурси на Съединените щати. Грижата за околната среда не е само да пестим вода в банята. Опитайте се да станете вегетарианец ", с тези думи блондинката буквално призовава американците да се откажат да ядат месо. Според активистите отхвърлянето на тази нездрава храна ще помогне на обществото не само да бъде здраво, но и ще реши редица проблеми, свързани с околната среда.

Преди да се съблече за пореден път, Андерсън внимателно е проучила въпроса: "Реките пресъхват тъй като земеделските производители изпомпват водата за напояване и засаждане на култури, с които се хранят добитъка на животновъдните стопанства. За да се произведе един тон говеждо се изразходват четири милиона галона вода. Следователно за производството на 500 грама говеждо месо се използва толкова вода, колкото му е необходимо на един човек за около половин година в банята " възмущава се от ситуацията актриса, която е заклет веган от дълги години.