Тенис турнири за деца и любители ще се проведат в Албена

Турнирите Super 10 при децата и Gold при големите ще се проведат на кортовете на Калиопа и Сенди Бийч

Румънската компания MPG ще организира тенис турнири Super10 за деца и от категорията Gold за любители в курорта Албена. Това ще стане от 17 до 19 юли.

 За първи път състезанията от богатата верига на северната ни съседка ще напуснат пределите на родината си и ще се проведат на българска земя. Турнирите са открити за всички деца до 10-годишна възраст, които тренират и желаят да участват в състезанията на червен, оранжев и зелен корт.

По същото време румънската компания ще организира и първия си в България открит турнир на сингъл и по двойки за любители от категорията Gold, в който участниците отново ще бъдат разделени в групи по нива. Повече информация тенисистите могат да получат в сайта. Там те могат да изгледат видео, да определят на кое ниво отговаря играта им и да се запишат. 

Срещите от турнирите Super 10 при децата и Gold при големите ще се проведат на кортовете на Калиопа и Сенди Бийч. Заявка за участие може да се направи до 13 юли на имейл [email protected] или телефон 0885 853 743 – Илия Атанасов. Към турнирите в Албена вече има голям брой записани тенисисти от Румъния, Русия и България, а това е предпоставка за успешно начало на партньорството между родния ни курорт и MPG.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен