Никола Спасов: Може би имаше подценяване, по-добри сме от Пирин

Спорт

19-07-2015, 20:53

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море се добра до равенство срещу Пирин на старта на "А" група

Доволен съм от равния резултат днес, каза още специалистът

Треньорът на Черно море остана доволен от равенството срещу Пирин в Благоевград. "Моряците" завършиха 1:1 на стадион Христо Ботев, като се добраха до точката в продължението на срещата.

"Тежкият мач с Динамо (Минск) в Разград и вчерашното 8-часово пътуване до Благоевград повлия на момчетата днес в срещата с Пирин. В крайна сметка това ни е програмата и ние трябва да се адаптираме да играем по този начин. Въпреки умората, който имаше в отбора, мисля че след получения днес гол, момчетата превключиха на други обороти и доминацията ни бе тотална. Стигнахме до изравняване, въпреки че това се случи в продълженията на срещата".

"Доволен съм от отбора, въпреки че от определени играчи очаквах повече. Не ми беше приятно, че изпуснехме много голови положения. Ако бяхме вкарали някое положение преди да допуснем гола в нашата врата, нещата щяха да изглеждат по съвсем друг начин. Може би имаше и леко подценяване. В крайна сметка мисля, че през цялото време превъзхождахме Пирин. Просто трябваше да вкараме повече голове".

"Във всяка една линия има какво да се иска още. Футболистите не са в най-доброто си общо състояние. В средата на терена малко късно се включиха да играят активно. След излизането на Бакари не можем да намери правилния човек на върха на нападението".

"Иначе съм доволен, че взехме една точка днес. Всичко е реално. Във футбола няма други резултати, освен това, което се получава като факт. Доволен съм от равния резултат".