Ани Цолова: Нe се развеждам, нямам време за изневери

Тв водещата е била подложена на медийни атаки заради работата си

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова отрича упоритите слухове, че се развежда със съпруга си Васил заради свой колега. „В това няма и грам истина. Ние със съпруга ми нямаме време дори да си изневерим. Криза в брака нямаме! Макар, че понякога се чудя как ме търпи заради моята работа. А и сме пълни противоположности, но той вече е свикнал с моята взривоопасност”, признава Ани в откровено интервю пред списание LOVE style. Тя дава яснота и относно друг слух, че със семейството й се шири в палат в Драгалевци. „Миналата година по това време взехме ипотечен кредит, защото дотогава живеехме под наем. Купихме къща в Драгалевци, състои се от три стаи, ремонтирахме я и си имаме зелена полянка”, казва тв водещата.
Цолова не крие, че е била подложена на атаки заради работата си. „Заплахи не съм имала, но да кажем, че съществува начин да бъдеш притеснен. Може да са медийни атаки с измислици, които се пускат, с цел подмяна, пропаганда. При всички случаи има опити името ми да се очерни с лъжи и измислици”, обяснява журналистката. И не съжалява, че е напуснала bTV преди две години. „Всичко, което изпитвах тогава беше толкова категорично, че нямаше връщане назад. На всички е ясно, че с Виктор си тръгнахме заради дискомфорт и конфликт, а не защото сме били много щастливи”, разкрива журналистката. Въпреки, че брат й Стоян Георгиев остана в конкурентната телевизия, тя не крие, че той е по-добър от нея.
Синът й Калоян ще е ученик в частно училище през септември, може да чете от тригодишен, а да смята от четиригодишен. „Не проявява интерес към моята професия, защото е намразил работата ми заради моята ангажираност”, категорична е водещата. Тя издава и своя режим на хренене, с който поддържа перфектна форма. „Вечерта, преди да родя Калоян, бях 98 килограма и оттогава не се меря. Сега не знам колко тежа, може би към 55”, завършва Ани Цолова.