Царево домакин на 1-ви кръг от Републиканското по джетски

Туризъм

22-07-2015, 12:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Царево беше най-яката водна атракция /СНИМКИ/

По време на него ще бъде направена демонстрация на най-новия воден атракцион в България

На 25 юли от 10:00 часа в Царево ще бъде даден старт на шампионата по джетски на България за 2015г. Най-бързите пилоти, заедно със своите мощни джетове ще разтърсят залива на пристанището в южния град. Първото състезания за годината ще представи на феновете на високите скорости в няколко дисциплини: до 200 кс, над 200 кс, „Прав Джет“, както и атрактивната категория „Деца“.

За първи път в България, в Царево предстои да станете свидетели на Enduro Racing старта. В Царево ще бъде направена и демонстрация на най-новия воден атракцион в България – The Seabreacher. Адската водна машина, наподобяваща акула е единствената в Европа и радва туристите в Слънчев бряг. Организаторите са подготвили и демонстрация на freestyle jet ski riding, както и атракцията fly board.

С всяка изминала година шампионатът по джет ски събира все повече хора по плажовете на България. За това състезание в Царево ще пристигнат най-добрите пилоти от цяла България. Участие в надпреварата са заявили 40 участника, сред които републиканския шампион на България за 2014 и единствен българин на СП в Тайланд за 2014 – Кристиян Киров, както и заелия второ място в България през миналия сезон Марио Михалев. И двамата са състезатели на „Съни Бийч Джетски Рейсинг“.

Скорост, адреналин, красиви момичета и много положителни емоции! Това очаква всеки, който посети първия кръг на джет ски шампионата в България. Царево, 25 юли, събота от 10:00 часа. Състезанието се провежда със съдействието на Община Царево и Клуб „Василико“.