Лудогорец правилно градят нов състав след падението от Милсами

Спорт

30-07-2015, 13:29

Снимка:

pfcludogorets

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Лудогорец не приемат оставки

Бруно Рибейро стана треньор на Лудогорец

Не искат да бъдат изненадани след приключването на шампионата

Много хора смятат,че Лудогорец неправилно се подсилва със скъпи играчи след като отпадна от Милсами и няма да играе в европейските клубни турнири. С други думи, едва ли не, идването на скъпоплатени бразилци и румънци е като "след дъжд качулка".


Но всъщност не е така. Лудогорец бързо си извади поука от отпадането от посредствения тим на Милсами.

Преди срещите с молдовците тимът на Лудогорец бе с нов треньор, с петима напуснали основни футболисти. И няколко дошли нови попълнения.

В резултат на всичко това в отбора цареше хаос и бе далеч от оня синхрон, с който печелеше мачовете си в България и в Европа.  А бе останало измамното самочувствие,че нещата пак ще си вървят както преди.


След като тимът бе приземен, ръководителите на отбора бързо разбраха какво трябва да се прави. Да, на пръв поглед тези попълнения от скъпи бразилци и румънци едва ли не изглеждагт закъсняли и учудващи за мачове с отбори от не толкова силната ни "А" група.


Но не е така. Лудогорец започва отсега да прави състав. И този състав с новите играчи трябва да се обиграе през шампионата. И разбира се ще се разчита на качествата на попълненията да бъде спечелна петата поредна титла.

А след това, в евротурнирите, отборът би трябвало отново да е стабилен. Да има синхрон,който ще бъде отработен в следващите девет месеца. И тогава вече Лудогорец отново да бъде истински лидер. И да играе качествен футбол, с който пак да печели в Европа.