Масово меле заради силна музика

Крими

06-08-2015, 11:57

Снимка:

снимка, offnews

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Криминалисти от Бургас заковали жестокият убиец на англичанката

Средец гръмна отново от враждуващи съседи и гневни роднини

Голямо сбиване е имало между блокове 2 и 13 в Средец, съобщиха от полицията. Първо между 21-годишните Й.А. и К.М., и двете от Средец, възникнало спречкване по повод на това, че К.М. редовно нарушава нощната тишина в бл. 2, пускайки силно музика. В скандала се намесили роднините на Й.А. за да разтърват двете жени, но от съседния 13-ти блок на помощ на К.М. се притичали роднините й. 
Между двете групи възникнало пререкание, прераснало впоследствие в сбиване, прекратено от полицейския патрул, изпратен на мястото на инцидента. Междувременно от близко разположен до блоковете квартал дошли още близки и приятели на К.М. с цел саморазправа с роднините на Й.А.
Полицейските служители застанали между двете групи за да не допуснат физическа саморазправа. Към тях дошли и допълнителни сили от Районно управление - Средец и ОДМВР – Бургас, които неутрализирали конфликта. Задържани са основните участници в инцидента – М.М., 19-годишен, М.И., 37-годишен, С.А., 23-годишен и К.А., 23-годишен, всички от Средец. От спречкването няма пострадали. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Средец.