Окончателно! Емануела се „разведе” с Ара, пуска нова песен

Въпрос на дни е появата на новият хит на певицата

Фолк звездите Емануела, Джина Стоева и Ивена от няколко дни официално не са певици на продуцентската компания „Ара”. Трите чалга диви, които се разделиха с шефа си Виктор Касъмов, вече не присъстват в каталога с изпълнители на фирмата.

Считано от 1 август, музикалният продуцент вече не предлага по заведенията нито една от певиците официално, но запознати твърдят, че и преди служителите на Касъмов не са се престаравали в търсене на ангажименти за изпълнителките.

Именно липсата на интерес към кариерите на Ивена и Джина, и слабото им лансиране за участия обтегна до скъсване тънката нишка на отношенията певици – продуцент.

От сайта на фирмата са свалени и всички музикални видео клипове на Еменуела, Джина и Ивена, продуцирани от Касъмов. Клиповете им вече не се въртят и по фирмената телевизия „Фен ТВ”, научи Bulgariautre.bg.

Още от началото на лятото певиците наеха собствени тур мениджъри, които да се ангажират с техните клубни участия и съдейки по натоварената им програма, новите импресарии се справят доста по-добре в намирането на участия, отколкото щатните такива в Ара.

Емануела, успя да разгневи екс началника си с изненадващ дует с Крум, който е бивш изпълнител на Ара и настояща звезда в Пайнер. По коридорите на фирма Пайнер се шушука, че е само въпрос на време инж. Димитров да придума  Емануела да подпише договор с неговата компания.

От няколко дни, Емануела дразни любопитството на почитатели и конкуренция публикувайки снимки от предстоящият й музикален продукт. На снимките певицата демонстрира страхотна форма и самочувствие, превъзходният грим е на Мис Бони, а предизвикателната червена рокля показва много и оставя съвсем малко на мъжкото въображение.

Въпреки, че вече е част от клана Диневи, припомняме, че тя живее с първородния син на Динко Динев и има син от него, Емануела се радва на засилен интерес от страна на мъжката аудитория по заведенията, където изнася своите клубни концерти.

По всичко личи, че певицата не е спряла да работи и между участията по морето е успяла да запише нова песен и дори да заснеме видео клип, остава неуточнен само отговора на въпроса, по коя телевизия ще се върти новият хит на Емануела?!