Клюкарски миш-маш

Две яйца от Николета, една супена лъжица Фики, щипка Венета, малко Емануела и кисела Мика за застройка всичко се разбърква с руса Златка и се пече на бавен огън до посинял Аръков

Миш-маш, една прекрасна и вкусна българска манджа, която няма как да не ви се получи. Каквото и да сложите и забъркате с яйца, все ще се изяде. Същото е и при клюките, каквото и да прибавите към тях все ще върви.

Дали наистина популярните и актуални личности се дразнят когато четат жълтини за себе си или напротив това им доставя неистово удоволствие, граничещо с душевен оргазъм?

Сещам се поне за няколко знатни персони, които дават мило и драго да влязат в клюкарските колонки, без значение с какво и как. Нагледала съм се на стотици умишлени и целенасочени публикации в социалните мрежи, последния пример идва от дъщерята на Камата.

Позабравената Мика

Уж й беше писнало да пишат за нея и потърси тихо убежище зад океана, а само няколко месеца след като клюкарите я оставиха намира тя побърза да напомни за себе си. Мика Стоичкова лично публикува  снимка, на която целува някакъв „плешив чичко” или поне тя така искаше да се напише в „пресата”.

Снимката бе придружена от „обръщение” към медиите, публикувано под формата на новогодишно пожелание, носещо щедро опрощение към тези, които са били лоши с малката Кама през изминалата година.

Преди това пък тя пусна снимка в булчинска рокля и зачака да заговорят, че ще се жени, след което опроверга слуховете, които сама е подхранила. Що за жажда за внимание?! Дори и Фройд не би могъл да обясни състоянието й.

Бременната Емануела

Един от най-щурите образи на фолк сцената не спира да провокира както с пикантен личен живот, така и с разкрепостено творчество. Клюкарите сериозно са повярвали на слуховете, че бащата на детето й Митко Динев я е изоставил. Само че от достоверни източници ние знаем, че това не е така и двамата живеят щастливо в дома на певицата в столицата.

Младите влюбени са заедно и броят дните до раждането на своята рожба, което се очаква буквално в следващите дни. Знае се, че Емануела ще роди момче и иска то да се пръкне на белия свят под знака на козирог.

Фики не може да се целува

От това може да излезе страхотно заглавие, което да продаде няколко броя в повече, особено ако е истина. Говори се, че голямата уста украсена с устни, на които завижда и Мария, била доста неудобна за целуване. Известна манекенка, успяла да се добере до Стораро джуниър въпреки наплива на разгонени тинейджърки около него, разнася сочната клюка, че синът на Тони не знаел какво да прави с голямата си уста, когато срещне нежни женски устни.

Според разказите, когато Фики се целувал долната му устна се оказвала на дамската брадичка, а с горната невръстният пеещ културист покривал носа на целуваната девойка. Общо взето, когато някой се целува с него, половината му лице се оказвало в голямата уста на Фики. Можем да сравним това с вакуумните вендузи по пипалата на октоподите или дори с нещо още по-голямо.  

Русата Златка не искала вече пари

По Коледа наистина стават чудеса или просто популярните българки изтрещяват. Златка Райкова разцепи мрака с признанието, че вече е осъзнала, че парите не са най-важното нещо в живота. Тя все още обичала бедния ММА боец Георги и щяла да мине на самоиздръжка развивайки частен бизнес. Но моля ви, тя и досега развиваше частен бизнес, просто продаваше малко по-различна стока.

Иво Аръков си изправя зъбите

След като вече никой не пише за Иво Аръков единствената новина около него е, че слага брекети, за да изправи кривата си усмивка и да увеличи шансовете си за холивудска кариера. След участието си във Вип Брадър белославския ерген е неотлъчно до приятеля си по чашка Тачо. Двамата се клатушкат от купон на купон из столичните бардаци и поливат обилно дружбата си с твърд алкохол.

Неясното телевизионно бъдеще на Венета Райкова

Водещата на таблоида „Горещо” се е отдала на семейството си. Все още не е ясно на къде върви кариерата й, защото засега блондинката е безработна. Въпреки това тя изглежда щастлива и отпразнува десет години от първата среща със съпруга си Тихомир.

Колегите  от Блиц скарани с географията от Труд преписват с грешките

Това не е клюка, а парадокс. Тези, които доскоро се подиграваха на черната Златка за ниската й грамотност и слаби познания по география, не падат по-далече от самата нея.

В дописка на Блиц преписана от Труд и други сайтове се казва, че Николета Лозанова посреща новата година на остров Мавриций, като по-нататък в материала се уточнява, че е на Малдивите.

Разбирам, че тези дестинации звучат екзотично на десетките момчета и момичета седящи зад компютрите и въздишайки по слънчевите снимки на дами като НиЛо, докато „произвеждат” новини, но много бързо можеше да се провери къде точно се намира остров Мавриций и дали има нещо общо с Малдивите.

Тогава би станало ясно, че Мавриций е в западния край на Индийския океан, близо до остров Мадагаскар, а Малдивите са островна държава в централната част на  същият океан, много близо до Шри Ланка, южно от Индия. Дистанцията между тези две различни места е само ... 3036 км. Явно Николета Лозанова е истинска дългокрака магьосница, щом може да бъде с единия крак на Мавриций, а с другия на Малдивите. Двойка по география за преписвачите от Труд, Hotnews и други.