Автобус хлътна в дупка и отряза ръката на велосипедист край Кошарица

Крими

01-09-2015, 16:54

Снимка:

снимка, darik

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Опитни обирджии изнасят 20 бона на монети в Бургас

Той е в много тежко състояние, настанен в Реанимацията на бургаската болница

Фонтан от кръв и откъсната ръка, изхвърчала на повече от четири метра от тялото на 62-годишен мъж, шокира жителите на несебърското село Кошарица. Причината е нелеп инцидент, който стана във вилно селище „Чолакова чешма“ срещу „Грийн Вилидж“. Катастрофата е станала заради дупка на пътя.
Автобус „Ман А03“ на софийската фирма „Берти травел“, управляван от 41-годишния Недялко Станчев, блъснал 62-годишен велосипедист от латвийски произход. От удара чужденецът паднал на земята, а дясната му ръка била откъсната от рамото. В сводката на полицията е посочено, че причините за катастрофата са неясни, тъй като ударът е станал в прав участък с ясна видимост.
Източници от разследването обясниха пред Флагман.БГ, че шофорът на автобуса е загубил контрол над управлението му заради дупка на пътя. След като превозното средство рязко пропаднало в трапа един от страничните багажници се отворил и откъснал ръката на латвиеца Григорий Матвеев.
„Човекът се свлече на земята. Кръвта извираше като фонтан от рамото му, а ръката му бе излетяла на 4-5 метра. Хората гледаха ужасено и не знаеха какво да правят“, разказа очевидец на инцидента пред Флагман.БГ.
Григорий Матвеев е с опасност за живота, в хематологичен шок. Той се намира в отделението по „Реанимация“ към бургаската болница.