Петя Раева – очарователна и харизматична гостенка на Sofia Fashion Week

Петя Раева бе специален гост на дебютното издание на Sofia Fashion Week – събитието, което нареди София рамо до рамо с най-големите световни модни столици. Експертът по здравословното хранене се появи в прекрасна форма, облечена в стилна и шармантна сиво-розова рокля и, разбира се, с неизменната й лъчезарна усмивка.
Петя, която се слави с любовта си към модата и красотата в живота, с интерес изгледа бляскавите ревюта на марки като DKNY, Cavalli, Valentino и др., които бяха представени на първата вечер от грандиозния ивент и даде някои ценни съвети за здравословно хранене на ВИП гостите на събитието.
В рамките на Sofia Fashion Week Петя Раева представя и уникалния си продукт за отслабване New Green Line, на който самата тя дължи идеалната си фигура. Най-продаваната хранителна добавка у нас би могла да се открие на специален щанд, позициониран на видно място в зоната на модния фест в елитния хотел Маринела.
Sofia Fashion Week с право може да се нарече най-грандиозното светско събитие на сезона. Първата родна модна седмица събра на едно място звездите на българския моден подиум, сред които Гергана Полежанова, Ивайла Бакалова, Виолета Здравкова, Ваня Пейчева, Деси Зидарова, Венета Харизанова, Роси Иванова, Юлия Юревич, Ива Атанасова, Диана Иванчева и много други на едно място.
Сред тазгодишните участници в програмата се открояват и имената на световните звезди Truth Hurts - екс-половинката на Dr. Dre и Никол Кост.