Петя Раева очарова гостите на конкурса Мис Лято 2015

Петя Раева очарова гостите на елитния конкурс Мис Лято 2015, който се проведе в к-с Райска Градина в Свети Влас. На събитието, на което присъстваха около 300 именити ВИП гости, диетолог номер едно в България се открои със стилната си визия и чаровна харизма.
Петя, която бе и член на журито на конкурса, организиран от лорд Евгени Минчев, не спря да приема комплименти от присъстващите. Създателката на хитовия продукт за вталяване на теглото получи поздравления дори от Мис България Роси Иванова, която прояви голям интерес към вълшебната добавка и поиска от Петя някои съвети за повишаване качеството на живот и здравословно хранене.
„Определено ще пробвам New Green Line. Самата Петя е най-добрата реклама за ефективността му и това ми е достатъчно!“, коментира развълнувана гостенка на бляскавото събитие.
Петя Раева се превърна в предпочитан гид по пътя към здравето и красотата от огромен брой представители от светския и политически елит в България, сред които депутата Ерджан Ебатин и фолк звездата Ивана.
Тя доби широка популярност след като сама успя да свали 32 килограма, още докато бе депутат в 41-вото и 42-рото Народно събрание, благодарение на съставките на New Green Line и разработения от самата нея режим на разделно хранене, преди шест години. От тогава Петя изглежда повече от перфектно, а броят на клиентите й расте лавинообразно.
Конкурсът Мис Лято 2015 бе посетен от почти 300 гости от светския роден елит, сред които световно известният актьор Гай Сайнър, Мис България Роси Иванова, генералният спонсор на конкурса г-жа Ружа Игнатова, нотариус Милена Георгиева, чаровникът от Х фактор Джийсън Брад Люис, звездите на „Ара Мюзик“ трио Карамел и Ванеса и Таня Боева и много други.