Вип Брадър сватосва Преслава и Деян (видео)

Феновете са на мнение, че двамата са чудесна двойка

След като вече е ясно, че Богданов и Преслава нямат нищо общо, и тази сюжетна линия планирана от редакторите вече тотално се изчерпа, Вип Брадър е готов с нова любовна афера.

Този път продуцентските напъни са да се сватосат фолк певицата Преслава и ММА боеца Деян Топалски.

Въпреки, че официално и двамата твърдят, че си имат по някой „навън“, кукловодите на шоуто твърдо са решили да изпитат издръжливостта и верността на двамата. След излъчената вчера мисия „Оковите на любовта“, мнението на зрителите се затвърди.

Топалски и добричлийката бяха събрани заедно като най-подходяща двойка, според тестовете, които били попълнили преди влизането си. Сега двамата са привързани един за друг с розови белезници.

По време на играта, в която съквартирантите трябваше да „рисуват“ с телата си, предавайки боята от тяло на тяло, над десетина  пъти Преслава щедро отърка  крехки телеса в мускулестия мачо от Плевен.

Феновете също са „превъзбудени“ от евентуална бъдеща връзка между двамата. Шеговитото обръщение, което Преслава използва към Деян „любов моя“, още повече въодушевява почитателите. Всички са на мнение, че са много сладка двойка и имат съвместно бъдеще извън къщата.

Останалите съквартиранти групирани по двойки са Люси Иларионов и Кичка Бодурова, Луна и Джорджано, Богданов и Светлана Василева, Гъмов и Валериева, Иво Танев и Ерна както и семейство Ритон, които по подразбиране са си заедно.