Крис Норман ще пее в Бургас

Бургас Лайф

23-09-2015, 13:32

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургас отбеляза 107 години Независима България СНИМКИ

Британската рок легенда прави първите си изяви на сцената още като дете

Английската рок звезда Крис Норман ще зарадва своите български фенове с поредица от концерти в няколко града. Бургас също е част от турнето. Концертът в морския град ще е на 21 октомври в Държавната опера. По време на турнето меломаните ще имат възможността да чуят едни от най-големите хитове на Крис Норман - "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", "I'll Meet You at Midnight", "Oh Carol", "Needles and Pins", както разбира се и "Living Next Door to Alice".
Билети може да закупите на място, в Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн - в системата на Eventim.
Британската рок легенда прави първите си изяви на сцената още като дете. Когато бил на 3 години, Крис Норман излязъл на сцената, за да завърши концерта, в който участвали неговите родители. На 7 той получава първата си китара, а на 11 Крис се запознава с Алан Силсон и Тери Атли,  които са едни от бъдещите членове на Smokie. По всичко личи, че за Крис пътят на славата е бил предначертан. Но най-важното от всичко е, че той просто обича това, което прави.
През 1973 Smokie покоряват класациите и започват да изваждат хит след хит.
През 1986 година Крис Норман решава да се отдели от групата. Успехът му продължава да го следва и той създава безброй хитове.
Тази година Крис Норман се завръща на сцената с чисто нов солов албум, наречен "Crossover".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"