Цветан Цветанов разговаря с работници в цех за обработка на мрамор

Цветанов подчерта, че за ГЕРБ винаги е било важно да работи в диалог с хората

Гласувайте разумно за тези, които могат да направят много за община Струмяни. На вота на 25-ти октомври разумният избор е кандидатът за кмет от ГЕРБ Ваня Илиева, номер 11 в бюлетината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с работещите в цех за обработка на мрамор в Струмяни.

С работниците разговаряха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител Димитър Танев, кандидатът за кмет на Струмяни Ваня Илиева, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в община Струмяни.

Цветан Цветанов подчерта, че за ГЕРБ винаги е било важно да работи в диалог с хората и в помощ на бизнеса. Затова изпълнителната власт ще подпомогне решението за концесия за добив на мрамор, с което ще се осигурят нови работни места.

"Местната власт и държавата трябва заедно да подпомагат местния бизнес, за да се подобри облика на община Струмяни, за да има перспектива пред хората, за да се постигат видими резултати“, каза още Цветанов.