Българската политика се превърна в шумни бракове, разводи и комуникационни клоунади

Новините

23-05-2024, 16:32

Снимка:

Фейсбук/Калина Андролова

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова.

Мая Манолова "завлякла" паролите на "Левицата" за TikTok и Инстаграм. „Гонят я от 2-3 дни – не ги дава", обясни Мишо Миков. Българската политика се превърна в шумни бракове, разводи и комуникационни клоунади.

Ситуацията в левия женски спектър на политическата ни действителност е смехотворна. "Солидарна България" ще придобива все повече скандалджийски черти. Защото скандалът е заложен в ръководната схема на формацията. Всичко земно е само сянка на вечното, затова е валидно свойството на сянката. Когато прекалено много искаш нещо, то бяга от теб. Трябва малко да спадне амбицията ти, че да получиш желаното.

Видяхме и ПП докъде я докараха с натискането. Поривите на страстта и ексцесията заслепяват и отстраняват, те са пречка да се постигне истински успех. Не знам защо, но лявата партийност в България страда от тежка форма на немъдрост.

Всеки лидер следва да знае, че точно оскърбените съмишленици, приятели и партийни колеги се превръщат в най-силните и непримирими врагове. Ми дай ги тези пароли, гробокопачи на имиджа, бре:)