Манчестър Сити ще има трудни моменти в Мьонхенгладбах срещу Борусия

Ще се види дали Ювентус има добро лице в Шампионската лига

Изненадващите победи на БАТЕ Борисов над Рома с 3:2 и на Олимпиакос със същия резултат насред Лондон срещу Арсенал показаха, че в мачовете от групите на Шампионската лига не може да има сигурни фаворити и аутсайдери.
Тази вечер безспорно най-интересни са срещите от група Д между Борусия(Мьонхенгладбах) и Манчестър Сити и Ювентус и Севиля.

Тимът на Пелегрини не се представя добре във Висшата лига. За Шампионската лига дори не става въпрос. Защото Манчестър Сити винаги тръгва с големи амбиции и в крайна сметка се проваля.

Ювентус започна много лошо шампионата в Серия А, но за сметка на това тазгодишния финалист в Шампионската лига показа,че европейските мачове са друго измерение. И спечели на пръв поглед неочаквано с 2:1 срещу Сити на неговия терен.
Юве ще се опита да повтори успеха от първия кръг в ШЛ и да победи носителя на Лига Европа Севиля, който влезе по новото право с уайлд кард  в Шампионската лига.

Борусия (Мьонхенгладбах) напомня донякъде за славното поколение от 70-те, когато бе голямо европейско страшжилище. Така,че германците имат своите шансове да вземат три точки от неубедителния Манчестър Сити.

Други два двубоя от група Б изглеждат сравнително сигурни за домакински победи. На "Олд Трафорд" би трябвало намиращия се в подем Манчестър Юнайтед и вкарващия голове Марсиал да победят Волфсбург. В Москва ЦСКА на Георги Миланов може да надвие ПСВ Айндховен. Въпреки,че "филипсите" са крив отбор.
В група А тимът на ПСЖ може да спечели своята среща в Украйна срещу Шахтьор, но това ще стане трудно защото момчетата на Мирча Луческу са стабилен отбор. В тази група всеки друг изход от победа за гостуващия Реал срещу Малмьо ще бъде голяма изненада.
В група Г отборът на Станимир Стоилов Астана ще се опита да вземе поне точка от Галатасарай на свой терен. Непредвидим изглежда изхода от двубоя между Атлетико(Мадрид) и Бенфика.
При всички случаи ни очакват отново зрелищни двубои,а защо не и изненади, както бе на мачовете във вторник.