ММА боецът от Кембридж вече е на свобода

Крими

01-10-2015, 17:25

Снимка:

снимка, burgasnews

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Психо! Английски ММА боец мушка с мотокар коли наред в Сл. бряг /СНИМКИ/

Джон Кери няма да напуска страната, освободен е срещу подписка

С постановление на Районна прокуратура-Несебър е привлечен към наказателна отговорност британският поданик Джон Кери за извършени множество престъпления против собствеността и по транспорта и съобщенията. Той е обвинен по НК в кражба на чужда движима вещ, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на лица и имот;  в хулиганство, съпроводено със съпротива на органи на властта, като деянието се отличава с изключителна дързост. Последното обвинение е в противозаконно повреждане и унищожаване на чужди движими вещи, като престъпленията са били извършени в условието на съвкупност. 
За всички тези престъпления обаче Джон Кери се отърва с "подписка". Причина за това е влошеното му здравословно състояние. Освен това му е наложена и „забрана за напускане на пределите на Република България”, за което незабавно са уведомени компетентните структури на Министерство на вътрешните работи.

По делото предстои извършването и на други процесуални действия. За провежданото разследване е уведомен Отдел „Международен” при Върховна Касационна прокуратура София, Министерство на правосъдието и Министерство на външните работи.