Скандалният екстрасенс Деси отново в ареста за блудство

Пуснал обява, че набира асистентки, на "интервюто" ги мачкал по ушите

Печално известният екстрасенс Деси Велков от Пелово е бил арестуван на 3 октомври в Пловдив. Повдигнати са му обвинения за блудство и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Това съобщи за БЛИЦ говорителят на Районна прокуратура Пловдив Атанас Илиев.

На 2-ри октомври Деси пуснал обяви в местни вестници, че набира срещу високо заплащане асистентки и момичета за джиесем оператори. Наел офис на улица „Петко Д. Петков”, точно срещу Четвърто РУП в града под тепетата.

Първото момиче, което се отзовало на обявата, Деси настанил на бюро и му дал задача да качва обява на компютъра. Междувременно започнал с все сила да мачка ушите му. Девойката недоволствала, защото той дърпал ушите и било болезнено, но Деси обяснил, че го прави, за да премахне напрежението от момичето. С втора кандидатка за работа постъпил по същия начин. Трето момиче, което се отзовало на обявата, било вкарано в друга стая. Там Деси извършил блудствени действия и се гаврил с младата дама.

Междувременно първото момиче подало сигнал в полицията и така пеловският екстрасенс, който има зад гърба си богато криминално досие, бил арестуван за 72 часа. Утре изтича мярката му за неотклонение, прокуратурата ще иска постоянен арест.