Коментарът на Нейчев, след решението на ВАС

Добруджанци

09-10-2015, 12:25

Снимка:

© Dobrichutre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ВАС отхвърли жалбата на Николай Нейчев

Ще регистрира политическа партия

Николай Нейчев, председател на Сдружение „Български съюз Добруджа” коментира  отхвърлената жалба за участие в местните избори на независимия кандидат за кмет и на листата за общински съветници с писмо до медиите. Публикуваме го без редакторска намеса:

Съграждани, с решение №10379 от 08.10.2015 на Върховния административен съд 

независимите кандидати издигнати от "Български съюз Добруджа" не бяха допуснати до участие в местните избори в община Добрич.

 В момента нашата държава е като мътно, застояло турско кафе - цялата утайка се е качила горе и се мисли за каймак.

Нашата, добруджанска чаша с кафе е още по-застояла и мръсна.  С интриги и натиск се прокарват решения, които противоречат на здравия разум и закона.

Интригата е силата на слабите. Извадиха ни от надпреварата с процедурни хватки защото ги е страх, обаче това ни амбицира още повече и който си мисли,че ще ни откаже - много се лъже. Действията на статуквото са вятър в нашите платна.

  Не е  провал когато паднеш, а когато откажеш да се изправиш. Ние се изправяме и

заявяваме, че ще регистрираме сдружението "БСД" като партия. И най-дългото пътешествие започва с една-единствена стъпка.

Нашата първа стъпка бе в тия избори и ние се  държахме много достойно - не допуснахме нападки към никого и водихме една изцяло позитивна предизборна кампания, насочена към потребностите и интересите на обикновения добруджанец.

 Ние сме наистина НЕЗАВИСИМИ.Ние не зависим от олигархията!Ние нямаме субсидии!Ние не сме взели пари от никого и сами сме финансирали всичко направено от нас дотук!Ние даже не наехме офис, за да избегнем излишните разходи за неговата издръжка.Не е срамно да си беден, срамно е да си евтин. Нашият роден добруджански край ни е много скъп за да го харизаме някому.Не проклинай мрака, а запали свещ.

Добруджанецът е много мъдър и разумен човек и ние сме убедени, че съгражданите ни ще оценят по достойнство нашата първа крачка!

Ние сме с чиста съвест и ще продължим да Ви гледаме в очите честно и достойно!Вдигнете гордо глави добруджанци - иде Вашето време!

  Всички за Добруджа и Добруджа за всички!