Луна се кипри за финал, щяла да каже колко е изгоряла в КТБ

Тя призна, че има приятел навън, защо тогава предложи брак на премиера?

Влюбената в премиера фолк певица, захапа въдицата на Биг Брадър и повярва, че министър председателя Бойко Борисов откликва на нейното предложение за брак, след като чу запис на имитатора Ненчо Балабанов.

Освен това Луна предложи нейният любим да не си губи времето да я търси в Австралия след края на шоуто, а направо да отскочи до Нови Хан, където се намира Къщата на Биг Брадър.

По време на вчерашното живо предаване бе излъчена и част от специалната мисия на съквартирантите. В нея номинираните дами Луна, Кичка и Моника, трябваше да отговарят честно на въпросите на своите съквартиранти.

Луна бе попитана има ли си приятел или куче в живота на вън, на въпроса блондинката със зъби като ноктопластика отговори утвърдително, което не обяснява защо щом си има приятел предлага брак на Бойко Борисов.

Люси Иларионов пък попита фолк певицата колко пари е загубила във фалиралата банка КТБ и колко от тях са нейни. Тогава изпълнителката на „Бягайте крачета“ заяви, че ще разкрие сумата потънала в КТБ, когато стигне на финала на „Вип Брадър“.