Кандидати за общински съветници и спортни легенди наградиха призьорите в турнира ГЕРБ фенкупа Бургас

Развитието на масовия и професионалния спорт в града са сред приоритетите на кандидатите за общински съветници

В празник за града се превърна вторият ден от турнира „ГЕРБ фенкупа Бургас 2015”, който се проведе в спортен комплекс „Изгрев”. Наградите на призьорите връчиха спортните легенди на България Станка Златева и Станчо Цонев.

„Миналата година участваха 24 отбора, а тази са – 32, което значи, че интересът към турнира расте. Нашето желание е да развиваме масовия спорт в града, а и професионалният, защото и там имаме пропуски. Призовавам всички да бъдат активни на 25-ти и да ни подкрепят, както и днес”, заяви при закриването водачът в листата на ГЕРБ Димитър Людиев. Той изрази задоволство от представянето на отбора от общински съветници на партията, който тази година даде всичко от себе си и стигна до 1/4-финал.

На първо място се класира тимът на ФК Уордс, който на финала победи с 3:2 Еврофутбол Изгрев. Трети станаха Майсторите, а четвърти – Виктор и Милушев. Организаторите бяха предвидили и индивидуални призове за най-добър нападател, вратар и най-полезен играч. Първите две награди грабнаха съответно Илия Русев и Явор Жеков от победителите ФК Уордс, а последната – Андрей Райенко от Еврофутбол Изгрев.