Намушканата Галина не поиска кръвнина от Бабата

Крими

20-10-2015, 10:56

Снимка:

снимка, 24 часа

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Опит за убийство и бягство от затвора в обвинителния акт на Бабата

Георги Андонов призна напълно вината си

27-годишната Галина Георгиева, която оцеля след зловещо нападение с нож, извършено от затворника Георги Андонов - Бабата днес се яви в съдебната зала заедно с бившия си съпруг Ивелин Цветков. 
Цветков, известен с прякора Звездата, бе първоначално обявен от полицията като извършител на нападението, което стана на 4-ти юли сутринта. Денонощие по-късно от ОД-МВР обявиха, че са задържали действителния извършител, пише 24 часа. "Нямам никакви претенции и не желая обезщетение", бе категорична в съдебната зала Галина Георгиева. 
"Взех това решение, защото не искам никога повече да виждам този човек, не съм имала никакви отношения с него", обясни в кулоарите младата жена. Галина и бившия й Ивелин очевидно са в добри отношения. Звездата, който също е ексзатворник лежал зад решетките заради наркотици, е плътно до майката на детето си, както в залата, така и извън нея. 
Георги Андонов призна напълно вината си. Според обвинението на Бургаска окръжна прокуратура това му осигурява присъда, намалена с 1/3. След минути започват пледоариите по делото. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен