Джино и Катрин Вачева имали флирт извън Къщата

Моделката била на крачка от гостуване в Америка

Вип съквартирантите Джино и Катрин Вачева пазят тайна от миналото си преди влизането в Къщата.

Двамата го играят почти непознати в шоуто, но истината е съвсем друга, научи Bulgariautre.bg от приближени.

Историята между двамата датира от миналата година, след като фолк певицата Джена сложила край на връзката си с мистър Бианкалана. След „драматичната“ раздяла той не губил време и започнал да си търси нови забавления, макар да твърди, че още я обича и иска да се съберат.

Палавия хубавец атакувал Катрин Вачева, с която вече се познавал. Джино недвусмислено показал на моделката, че я харесва. Катрин, която се хвали наляво и надясно, че има американска виза, обаче отказала офертата да погостува в страната на неограничените възможности, отправена от Джино.

Самата Джена знаела за апетитите на своя бивш приятел и не скривала антипатията си към силиконовата секс бомба.

В Къщата Катрин Вачева присъства основно като призрак, досега тя оставаше незабелязана, и единствената и осезаема изява беше да изпроси огромно наказание за всички съквартиранти с непроверените си обвинения в тайна конспирация срещу нея.

След напускането на себеподобната й Моника Валериева, Катрин се опита да вземе под опека Светлана Василева, но удари на камък защото майчински крила над нея вече е разперила орлицата Ернестина Шинова.

Това може би са последните дни на Вачева в шоуто. Вчера тя бе номинирана за изгонване и най-вероятно ще си тръгне от играта в понеделник, тя ще се бори за оставане срещу Кичка, Иво и Ернестина.

Припомнете си предишните победители във "Вип Брадър" ТУК!