Кичка Бодурова най-обичала авантата

Певицата избирала ресторанти и заведения, където я познават за да не плаща сметки

Вип съквартирантката Кичка Бодурова е номинирана за поредна седмица и е застрашена от преждевременно напускане на Къщата. Скандалджийката  е може би  най-мразената личност от съквартирантите след Луна, която бе „екстрадирана“ в понеделник.

Звездата на „Сизърс Палас“ в Лас Вегас, както твърди за себе си Кичка, хич не обичала да плаща сметки, особено в ресторанти и заведения където я познават, научи Bulgariautre.bg.

За едно нейно посещение в Лас Вегас разказва бизнес дамата Анита Мейзер. Кичка и компания около десет човека посетили ресторанта на варненката в меката на хазарта преди години. Като гостоприемна българка Анита посрещнала сънародниците си и им обърнала специално внимание.

Компанията предвождана от Бодурова си поръчвали скъпи вина и напитки, хапнали обилно, накрая благодарили и си тръгнали, и не само, че не оставили бакшиш на сервитьорката, но дори и не попитали за сметката. През цялото време Кичка се държала като звезда, която всички са длъжни да угаждат, а накрая забравила да си плати за масрафа.

Други българи отвъд океана също разказват, че Кичето най-обичала авантата, но вече повечето сънародници се поучили от грешките си и не я посрещали с добро в заведенията си.

Вчера в номинационната си мотивировка Светлана Василева изтъкна, че е забелязала колко свидлива е Кичка Бодурова.

В шоуто тя загърби добрия тон и колегиалността спрямо дует Ритон и ги засегна професионално. От своя страна Здравко я обвини, че си измисля за концерт в прословутия хотел „Сизърс Палас“ в Лас Вегас.

Припомнете си предишните победители във "Вип Брадър" ТУК!