ГЕРБ на финала: Хората да отидат до урните, за да има видими резултати за Бургас

Това беше позитивна кампания, в която чухме посланията на бургазлии, каза водачът на листата за ОбС Димитър Людиев

Проведохме позитивна кампания, през която се срещахме постоянно с бургазлии, за да чуем техните въпроси, послания, усетихме тяхната подкрепа. Уверен съм, че желанието за развитие ще надделее над всички останали ангажименти и бургазлии ще отделят половин час, за да отидат до урните да дадат своя вот за бъдещето на Бургас. Бъдещето е по-важно и по-сигурно за Бургас, отколкото миналото му. Това каза водачът на листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ Димитър Людиев. Днес партията официално закри предизборната си програма, която беше под мотото „Видими резултати за Бургас”. 
Всички кандидати за общински съветници и кметът Димитър Николов се събраха пред шатрата на ГЕРБ до Часовника, където през последния месец всеки бургазлия имаше възможност да се запознае с програмата за управление през следващите 4 години. Тя ще може да бъде изпълнена, ако в неделя бургазлии излязат да гласуват масово и покажат своята подкрепа за нея, коментираха днес кандидатите на ГЕРБ.
„Слушах хората във всички населени места, квартали и комплекси на Бургас. Чух проблемите, получихме поздравления за изпълнените и предстоящите проекти, чух оптимистични изказвания, но и въпросите за решаване на конкретните улици, проблемите, свързани с инфраструктурата, екологията, образованието, здравеопазването. Правя си своите изводи. Програмата, която предложих за управлението на Бургас за следващите 4 години е именно тази, която е необходима. Не видях алтернативни програми и проекти”, каза кметът Димитър Николов.