Екзекуторът на двете жени от Долно Езерово по спешност в болницата

Крими

28-10-2015, 15:25

Снимка:

снимка, флагман.бг

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж уби две жени в Долно Езерово /ОБНОВЕНА/

Два месеца преди разстреля Драгия запалил колата на разстрелянта Иванка

52-годишният Драгия Р., който жестоко уби две жени в кв. „Долно Езерово”, е приет в бургаската болница. Мъжът заявил, че не чувствал добре и това наложило спешното му транспортиране в болничното заведение и в момента му правят изследвания, научи BurgasNews. От МБАЛ-Бургас отказват коментар по случая.
Припомняме, че Драгия хладнокръвно уби простреля две жени. По-възрастната жена се казва Тонка Желева. Тя е вдовица. По-младата е дъщеря й Иванка Стоянова. 
Иванка твърдяла, че е омъжена, но няма мъж, който да живее постоянно с нея.  Убиецът Драгия я преследвал. Жената отказвала близост с него и затова той я тормозел. Два месеца преди инцидента той дори залял колата й с нафта. Днес той пак отишъл в дома на двете жени, но по неизвестни причини носел и пушка. Докато се карал с по-младата жена, от къщата излязла майка й и започнала да крещи. Без да се замисля ловецът Драгия вдигнал пушката и застрелял двете жени. 
След извършване на деянието Драгия Р. се укрил в дома на майка си, разположен в противоположния край на кв. „Долно Езерово”. Там той е неутрализиран заедно с оръжието – предмет на престъплението. В момента със задържания за срок от 24 часа  Д.Р. се провеждат процесуално-следствени действия от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас по образуваното досъдебно производство, водено под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура.