Лудогорец се "нареди" до... Манчестър Юн, Челси и Арсенал

Сега разградчани нямат да имат извинение за изпусната титла

Лудогорец се "нареди" до...Манчестър Юнайтед,Челси и Арсенал. Само,че не за добро.
Трите английски гранда вече отпаднаха в битката за Купата на Лигата. Лудогорец хвърли голямата сензация в България и отпадна също на осминафинал за Купата на България от Локомотив (Горна Оряховица). При това юначните железничари от един момент нататък играха с човек по-малко заради червен картон на техен състезател.

След отпадането на разградчани в ранната фаза на турнира от отбор от "Б" група отборът няма да има никакво извинение, ако се провали и в битката за титлата.

Едва ли не доскоро Лудогорец бе отбор еталон за българския футбол, който се бореше убедително на три фронта - европейски клубни турнири, първенство и купа на България. Че дори и някой и друг финал за Суперкупата.

А от този сезон се започна със сензационното отпадане от анонимника Милсами,стигна се до неубедителни игри в шампионата и сега загуба за Купата на България от Локо(ГО).

Не се знае какво ще им говори темпераментния арменец Едуард Ераносян на футболистите в съблекалнята, но от показаното дсега от отбора май,че бе голяма грешка махането на Георги Дерменджиев. Такъв онакъв,но зад кроткия си поглед държеше футболистите здраво и те показваха постоянни игри. Неубедителните мачове при Георги Дерменджиев в сравнение с представянето на отбора през сегашния есенне сезон са като велики изпълнения на Лудогороци от най-хубавите им години.

Дори и голмайстор като Кешерю и галещ топката играч като Марселиньо не могат да помогнат в този момент на отбора. Човек почва да си мисли,че тази шампионатна година Лудогорец е отписал всичко.

Има все още доста време да покаже,че шампионата поне не е отписан...