Джони Деп скрои номер на жена си (видео)

Амбър Хърд стана жертва на телевизионно риалити шоу за тунинг

Актьорът Джони Деп изигра младата си съпруга Амбър Хърд в телевизионно шоу. За специалната скрита камера той инсценира кражбата на колата й за да могат на сцената да се появят подставени "ченгета".

Когато Джони и Амбър излизат на паркинга откриват липсата на ретро колата. Актрисата се обажда в полицията, но на сигнала пристигат преоблечени като мними полицаи актьори. 

Те обаче определено не се държат както подобава, проявяват бездействие, а единият дори се опитва да си направи селфи с актрисата. Амбър започва да нервничи и истерясва, дори показва среден пръст в своята безпомощност.

Когато екипът стига до там, че Амбър е доведена до ярост, един от служителите на реда пита Деп: "Ти, нищо ли не си й казал?". Сигналът е даден и целият екип подготвил жестокия номер излиза наяве и съобщава на Хърд, че е жертва на ТВ шоу. 

Между другото, от шоуто не само успяват да откраднат колата, но и да я тунинговат. В резултат на това на стария "Мустанг" от 68-а на актрисата се превръща в истински "бонбон".

Амбър разказва, че пази колата си много, защото си я е купила с много упорит труд. Това била нейната първа голяма самостоятелна покупка.

Междувременно стана ясно, че съпругата на Джони Деп е заплашена от 10 години затвор в Австралия заради фалшиви документи и нарушаване на законите на държавата континент. Инцидентът е от началото на годината когато семейството внесе нелегално двете си кучета в страната.