26 милиона долара за френското имение на Джони Деп (СНИМКИ)

Булевард

23-06-2015, 15:18

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Джони Деп бяга от Австралия за да спаси кучетата си

Имението на Джони Деп в южна Франция се продава

Памела Андерсън продава имението си за 5 млн. долара

Ринго Стар продава имението си в Съри

Кристина Агилера продава къщата си в Бевърли Хилс

Бритни Спиърс продава къщата си на половин цена

Джак Никълсън продава къщата си в Аспен за 15 милиона

Брус Уилис продава апартамент в Манхатън за 12,9 млн долара

Филип Киркоров продава апартамента от времето с Алла Пугачова

Царят продава къща за 2,5 млн лева

Хайди Клум продава къщата си, иска 25 милиона

Глория разпродава имоти в Русе?

Рийз Уидърспун продава къща за 3,5 млн. долара

След операция Джони Деп продължи да снима „Карибски Пирати” 5

20 странности на Джони Деп, за които не сте чували

Басистът на Iron Maiden продава имение с кръчма

Имотът е със статут на частно селце на 25 км. от Сен Тропе

Имението във Вар, Южна Франция, в което живяха холивудската знаменитост Джони Деп и френската певица и актриса Ванеса Паради, е обявено за продан за 26 млн. долара, предаде АФП.
То се намира на 25 км от малкото пристанище в Сен Тропе - митично живописно място на Лазурния бряг. В пределите му има десетина сгради датиращи от XVII век с обща обитаема площ 1000 кв.м и терен с площ 15 хектара.

Освен главната сграда, имението включва няколко къщи за приятели, параклис, бар-ресторант, гараж, къща за персонала, салон за детски игри, кухня. На територията на имението има два басейна и писта за скейтборд, както и ателие, в което Деп в свободното си време е рисувал картини.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ИМОТА ВИЖТЕ ТУК!


Имението е купено от него през 2001 г. като негова лятна резиденция, сега то се предлага за продажба заедно с лични вещи на звездата от филмовата поредица „Карибски пирати” и филмите „Чарли и шоколадовата фабрика” и „Алиса в страната на чудесата”, включително с костюм на пират, пише сп. „Пари мач”.

Къщата се продава с обзавеждането на актьора, неговите книги, картини, CD-та и други лични вещи съобщават продавачите от Сотбис.

Всъщност, за да сложи всичко в ред, актьорът е похарчил около 10 милиона долара. Основната сграда има пет спални. Там се помещава и студиото, където рисува Деп, пише The Wall Street Journal.

С продажбата на френското си имение Джони иска да сложи точка на историята си с Ванеса Паради.

Междувременно скандалът около известния холивудски актьор набира скорост. Сега, австралийските власти заплашиха знаменитият актьор с десет години затвор за контрабанда на кучета в държавата и нарушаване на карантинните закони.

The Sydney Morning Herald съобщи, че Деп може да бъде глобен с 340 хиляди австралийски долара (около 270 хиляди щатски долара. В допълнение, пилотът на частния самолет на актьора е заплашен от две години затвор, тъй като според служителите, той е допринесъл за внос на животните.