В Лудогорец "оти ручаха жабетата" за да се сетят пак за Георги Дерменджиев?

Спорт

06-11-2015, 13:22

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георги Дерменджиев по-слаб ли е от Бруно Рибейро?

Ераносян подаде оставка

Познава добре отбора и ще има шансове да върне разградчани в играта за титлата

Най-логичното нещо с Едуард Ераносян начело на Лудогорец се случи. Тежкият характер на арменеца не можа да издържи на неподходящия момент да се поемат разградчани.


А има и друго. За Петев, Стоев и Дерменджиев все се казваше,че на тях им е било лесно да ръководят отбора от Делиормана защото всичко било като смазана машина и всеки можел да бъде треньор на такъв безупречно вървящ отбор.


Само, че преминаването през отбора от "Лудогорец Арена" на Рибейро и Ераносян показа,че нещата не стоят съвсем така. Вярно е, че точно при тези двамата наставници ръководството на клуба реши да подмени доста от основните играчи. И все пак и преди си тръгваха футболисти от Разград. Как тогава се справиха в тима без голмайстор като Безяк. А сега, Рибейро и Ераносян, не успяха с Марселиньо, който остана в тима, и бе купен отличния голаджия Кешерю.

Значи нещата опират и до това да познаваш по-отвътре отбора. Както бе с Петев,сега начело на националния, със Стоев,сега в Левски и с единствения останал свободен Георги Дерменджиев.

Има една шопска поговорка, когато бъркаш,а после се сещаш да оправиш нещата. А именно "оти ручаха жабетата" в Лудогорец и си правеха опити с Рибейро и Ераносян?

 

Георги Дерменджиев е най-подходящ за Лудогорец защото познава отлично,  и в подробности отбора. И като помощник треньор на Петев и Стоев, и като старши треньор. Гео рги Дерменджиев успя да вкара разградчани в групите на Шампионската лиха след като бе отстранен,  не кой да е тим,  а Стяуа. 

 

Там  Дерменджиев игра срещу отбори като Ливърпул и Реал. Спечели първа победа за български тим в групите на Шамвпионската лига и първи точки за роден отбор. И  Лудогорец вкара повече от един гол.

 

Ако Георги Дерменджиев поеме отбора  ще има шанс да преодолее кризата и тимът да запази шампионската си титла.

 

...Освен, ако от Лудогорец не са решили да не атакуват върха известно време.