Емил Гъргоров: Без ЦСКА "А" група не е същата

И Локо (Пд) има шанс за титлата

Не сбърках като избрах да продължа кариерата си в Локомотив (Пловдив)", заяви Емил Гъргоров, който беше награден за най-добър футболист в 14-ия кръг на "А" група. Както е известно, Бадема вкара второто попадение за победата с 2:0 над шампиона Лудогорец.

"Доколкото знам, г-н Христо Крушарски има намерение дълги години да се занимава с Локомотив. Не ми бе трудно да се приспособя на "Лаута". Имам колеги в Локомотив, с които се познаваме добре. По-лесно ми е. Докога ще играя? Докогато се чувствам добре. Като наближи времето, ще го мисля", коментира Бадема.

"В Локомотив са имали доста трудности в началото. Сега с г-н Христо Крушарски има една стабилност. Човекът иска да се занимава с Локомотив  дълги години, а не за кратко, което се надявам да стане. Имаме добри футболисти, скамейката наистина е къса, но разполагаме с много млади момчета, на които ще се разчита", добави опитният футболист.

"Не смятам, че съдията е решил мача срещу "Левски". Като се преспи, се мисли по-трезво", сподели Гъргоров.

"Без ЦСКА не е същото първенство. И Локомотив (София) определено липсва", каза Бадема за бившите си клубове.

"Който победи в два-три мача поред, дърпа в точките. Това е. Да, "Левски" е в подем, но всеки може да загуби от всеки. Според мен вторият полусезон ще е много по-интересен. Надявам се и ние да се намесим в борбата за титлата", завърши Емил Гъргоров.