Клиенти на Fibank със специален комплимент за концерта на „Легендите” в София

Националното турне на „Легендите” акустира в София на 14 ноември, в зала 1 на НДК

Благодарение на подкрепата на Fibank, първото национално турне на най-новата супер група на България - „Легендите”, вече премина през някои от най-големите градове в страната и даде възможност на хиляди българи да се докоснат до песните, намерили завинаги място в сърцата им.

 

Fibank (Първа инвестиционна банка) организира ексклузивна среща на свои клиенти с „Легендите” преди дългоочаквания концерт. Поканените на събитието клиенти на Банката ще имат възможността да присъстват на репетицията на супер групата и да се качат на сцената заедно с тях, да се снимат със звездите и да се насладят на концерта от оркестрината на зала 1 на НДК. Банката е подготвила и незабравим подарък за своите гости – уникална тениска на „Легендите”, разписана от всеки един от членовете на групата.

 

Любителите на вечната музика на България ще слушат на живо музиката на любимците на 4 поколения българи: Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2, и Любо Киров, обединени в супер групата „Легендите”.