Добричлийката Ева-Мария напусна "Х Фактор" със сълзи на очи

Виктория остава в играта

Ева-Мария напусна "Х Фактор. Младата певица от Добрич се изправи на елиминации срещу Виктория, с която бяха в един и същи отбор - на момичетата с ментор Криско. "За мен Виктория е най-близкият човек. Искам тя да спечели "Х Фактор", каза Ева-Мария още преди да стане ясно, че си тръгва от шоуто.

Жуито беше категорично, че не е справедливо двете да са на елиминации, защото са се справили много добре на концерта във вторник. Въпреки това обаче те събраха най-малко гласове от публиката и това наложи едната да си тръгне. Магърдич Халваджиян, Люси Дяковска и Саня Армутлиева избраха в шоуто да остане Вики.

"За съжаление, пореден несправедлив вот. Никога няма да спра да повтарям, че когато харесваш някого, трябва да гласуваш за него. Не ми харесва този вот на публиката. Смятам, че на концерта във вторник имаше хора, които се справиха по-зле от вас двете", каза Маги Халваджиян.

Саня обяви: "За втори път се чувствам така нелепо в този сезон. Първият беше, когато Кристиан си тръгна. Ева-Мария, това беше твоят сезон. Виктория, накара ме да рева като магаре. Трудно ми е, но смятам, че в предаването трява да продължи Виктория."

Люси също беше категорична: "Едната от вас от самото начало беше много по-убедителна в моите очи, в моите уши, в моето сърце. И ме завладя на 100%. Тази вечер тя направи същото. Затова тази вечер ще гласувам за нея. Това е Вики."

Криско каза, че би разделил своя глас между двете. "Съжалявам, че са на елиминации. Хора, гласувайте за вашите фаворити. Лафовете във Фейсбук не ги спасяват", призова рапърът.

Ева-Мария напусна със сълзи на очи. "Аз се борих за тази сцена и няма да спра да се боря за своите мечти", каза тя.