Нов мач на истината за Георги Дерменджиев в Коматево

Гостуването на Лудогорец ще покаже наистина ли отборът желае да гони петата поредна титла

Лудогорец взе зашеметяваща победа с 5:0 над Берое. Домакинството на "Лудогорец Арена" се почувства като възраждане за шампионския тим. Георги Дерменджиев след мача,скромно в негов стил,здраво стъпил на земята, заяви,че отборът е играл добре. Но в никакъв случай не си беше вирнав носа. Той иска това и от играчите.

Да се върнат на пътя към победата. Но да показват и покритие в своите победни намерения. Както го направиха среку коравия тим на Берое. Старозагорци бяха пречупени методично от почерка на новия стар треньор Георги Дерменджиев.

В междинния кръг във вторник и сряда ще се види каква е тенденцията на "А" група. Дали първенството е оспорвано или предрешено...

В Пловдив, или по-точно в Коматево, Георги Дерменджиев ще трябва да затвърди сполучливото си завръщане. Защото само през нови три точки за Лудогорезц ще се покажат истинските намерения на тим и ръководство. Дали Лудогорец иска да става шампион, или по някакъв начин тимът се е отказал да се бори за титлата.

В Стара Загора няма да е по-малко безинтересно отколкото в Коматево. Там пък ще се види дали Берое на амбициозния Петър Хубчев ще може, и пожелае да излезе веднага с достойнство от тежката загуба с 0:5 от Лудогорец. Берое, ако иска може да изиграе силен мач срещу Левски.

Изобщо предстои междинен кръг с много въпросителни, които могат да направят първенството още по-интересно. Или ще бъде прекалено предивидимо...