Петя Раева и асоциация „Докосни дъгата“ – фокус на благотворителния бал Лайънс Клуб София Витоша

Кампанията „За нов живот“ на асоциация „Докосни дъгата“ с председател г-жа Петя Раева, бе централен фокус на провелия се на 26 ноември в зала Силует на столичния хотел Маринела, седми по ред благотворителен бал на Лайънс Клуб София Витоша.
Една от главните цели на събитието бе разиграването на търг на произведения на изкуството, картини, пластики, икони, медальони, 18 карата бяло злато с диаманти и изумруди и др. с благотворителна цел. Средствата от продажбата на всички тази уникални предмети, предоставени от членове на клуба и съмишленици, постъпиха във фонда на кампанията, чиято мисия е закупуване на инсулинови помпи и консумативите за тях на деца с диабет тип 1 в затруднено положение. Част от дарението ще се използва и за закупуване на инхалатори и животоспасяващи лекарства за деца с муковисцидоза.
Много от предложените на търг вещи се сдобиха с нови собственици, а сумата, която отиде за подпомагане на децата в нужда, бе похвална.
Организатори на събитието бяха Радина Дякова - президент, Славка Занева - паст президент, Мирела Ненчова - зам. председател, Радослава Минчева - секретар, Весела Вацева - паст председател и Биляна Тончева. Сред гостите и участници в търга се открои името на бизнесмена на 2014 година Пламен Ташков, както и на на множество представители на българския бизнес и елит у нас.
Продукти на марката New Green Line на Петя Раева – хранителни добавки за идеална фигура, книги, вина и трапезна вода - бяха предоставени и като подаръци на специалната томбола, която се състоя по време на събитието, а печелившите останаха наистина възхитени от наградите си.
„Активната подкрепа на хората към каузата на асоциацията и кампанията „За нов живот“ ме прави истински щастлива, защото целите са наистина благородни – нашата главна цел е да дадем шанс на децата за един по-качествен, щастлив и нормален живот и когато това се случва, наградата е най-голяма“, сподели очарователната Петя Раева.