MAXSPORT и Diners Club International First Lady представиха новите тенденции в спортната екипировка

Спорт

03-12-2015, 14:21

Снимка:

AMG

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Малки скиори от Разлог с нова екипировка по проект

Сезон 2015/2016 идва с елегантни модели и безкомпромисно качество

MAXSPORT представи най-новите тенденции в спортната екипировка за сезон 2015/2016 на ревю в столицата, като част от инициативата Fashion’s night out на Diners Club International и Fibank. Елегантни линии, иновативни модели и цветове за всеки вкус ще приковават погледите в зимните курорти тази година. Официалният партньор на Българската Федерация по ски и Български Олимпийски комитет – верига магазини MAXSPORT, показа обещаващи визии, както за любителите на зимните спортове, така и за професионалистите.
Събитието, организирано от клуба на успелите жени на Diners Club International First Lady, отново показа най-хитовите модни тенденции в зимното спортно облекло. Колекциите за зима 2015/2016 носят удобство, комфорт, динамика и свобода на движенията, благодарение на висококачествените материи и прецизна изработка, съчетани с елегантни линии и актуални цветове. Смели, ярки и отличителни. Такива са тазгодишните модели, които вече могат да бъдат намерени в магазините на MAXSPORT в София и в Банско.
И този път притежателите на кредитни карти Diners Club International имаха възможност да се насладят първи на изкусителните зимни модели, които безспорно ще „блестят” на ски пистите този сезон. Зимните емоции и настроение, бяха прекрасно допълнени от елегантно поднесеното пенливо вино и сладки изкушения.
Новата екипировката на Atomic се осланя на формула - сила, страст и прецизност. Именно Atomic е брандът, на който се доверяват австрийският ас в ските Марсел Хиршер и звездата на САЩ Микаела Шифрин при преодоляването на спортни предизвикателства. Тази година Atomic ще представи и иновативна технология при ски обувките, които са оборудвани с мемори пяна и само за 12 минути запомнят точната форма на крака на скиора, като осигуряват максимално удобство.
Дизайнерите на Atomic са заложили на ярки цветове като мандарина, изумрудено зелено, корал и цикламено, без да оставят на страна традиционните гами, предпочитани от класическите вкусове.
Разнообразието от модели на KJUS този сезон също идва с иновативни решения особено при материите. От бранда обещават, че скиорите, които им се доверят ще имат усещането, че са облечени във втора кожа, защото материите следват идеално всяко движение. КJUS са помислили и за моментите извън пистата като част от облеклата им са подплатени в областта на раменете, така че да облекчат спортистите, когато носят ските си на рамо.
Стилни и модерни екипировки с ретро елементи са тазгодишният коз на Phenix, в чиито облекла преобладават сините и зелените тонове. Актуалните облекла и аксесоари на VIST пък се осланят на елегантните линии, като за по-екстравагантните вкусове те са съчетани с камъни Сваровски. Лимитираната серия “Снежен леопард” ще задоволи и изискванията на дамите, които са безкомпромисни към качеството, но държат и на детайлите. В колекцията си марката „Емпорио Армани” отново е заложила на класическото черно с ярки и контрастни цветни елементи.
Цветните гами, наситени с удобство и стил, можете да намерите в магазините на MAXSPORT – в София и в Банско. Заповядайте!