Спасителният център за диви животни организира коледна кампания

Предлага различни спонсорски програми

За втора поредна година Спасителният център за диви животни в Стара Загора организира коледна кампания под наслов "Един ден за ранените диви животни". Включилите се в кампанията могат да "подарят" един ден от идната 2016 г. на себе си или свой близък, в който той да положи грижи за дивите пациенти на центъра, наравно с ветеринарите. Ще може да се научи кое животно с какво се храни, по колко пъти дневно, как се прави маникюр на сова и много други интересни неща, свързани с дивите посетители на центъра.

Срещу дарение от 80 лева и електронно писмо с името и адреса на получателя, той ще получи красива авторска коледна картичка и възможността да посочи удобен за него ден за посещение в Спасителния център. След посещението ще получи и колаж с "най-любопитните снимки от близката си среща с ранената дива природа на България", информират от центъра.

Oт центъра предлагат и друга възможност за коледен подарък- осиновителна програма. В нея срещу месечно дарение между 10 и 50 лева може да се осинови диво животно, информира БНР.