След катастрофа в метална врата, двама са с опасност за живота

Карали с несъобразена скорост

Шофьор и спътникът му са с опасност за живота след пътен инцидент, съобщава dariknews. Двамата са с тежки наранявания и са настанени в УМБАЛ-Стара Загора.

Късно снощи в казанлъшкото село Кънчево с несъобразена скорост се движил автомобил, управляван от 26-годишен от с. Ръжена. Близо до кръстовище водачът изгубил управление над колата, която се блъснала в метална врата на дворно място.

В резултат на удара водачът получава пневмоторакс и счупени трети и шести шийни прешлени. Откаран е в УМБАЛ- Стара Загора с опасност за живота. Возещият се на предна дясна седалка мъж на 23 години получава хематом в мозъка и счупен трети шиен прешлен и също е откаран в УМБАЛ- Стара Загора, с опасност за живота. Возещият се на задна дясна седалка 26-годишен мъж получава разкъсно-контузна рана на ляво коляно. Обслужен е във ФСМП - Казанлък и е освободен без опасност за живота.

Поради получените травми водачът на автомобила не е бил в състояние да бъде тестван с техническо средство за употреба на алкохол. Взета му е кръвна проба за анализ.

По случая в РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство.