Пловдив преживя емоционален трус!

Пловдив Лайф

09-12-2015, 15:17

Снимка:

AMG

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Още по Темата:

White bar спретна рождения ден на годината

Хелоуин маратон в White bar

Пловдив бе разтърсен, но не от земетресение, а от най-якия купон за 8-ми декември. Степента на труса е над 10 по Рихтер, това сочат данните на Института по забавления в страната. Много музика, шоу и усмивки подариха на студентите домакините от White Bar на хотел "Лайпциг".

Трудно бе да се измери с точност мощността на партито, но резултатите бяха видими - усмихнати лица и жадни за забавления млади хора.
Невероятно лудо и страхотно шоу сътвориха любимците на българската публика Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, които забавляваха гостите на Белия бар в празничната вечер със забавни истории за студентството и живота.
За доброто настроение разбира се допринесоха и множеството игри и награди, които организаторите бяха подготвили. Студентското парти се превърна в едно от най - горещите партита, които всички ще запомнят! Историята на White Bar определено се обогати с огромния интерес от страна на гостите, които за пореден път показаха, че студентските купони са най-щури. Вечерта мина под знака на хубавата музика, танци луди, смях до зори, флиртове диви и страстни игри.
White bаr отново подари на пловдивчани страхотно парти, което се вихреше с пълна сила до ранните часове на новия ден. И естествено за тази страхотна вечер трябва да благодарим на екипа, който прави всичко възможно тези готини купони да се случват в Пловдив.
Това е впечатляващата равносметка от изминалия осмодекемврийски купон. Тези, които го пропуснаха - могат само да съжаляват и да гледат снимки! Останалите - хвалете се на воля, че сте изживели едно СТРАШНО ЯКО парти!