Биотехнологична компания предлага работа в Исландия

Algalif търси да назначи служители за срок от шест месеца, за проект в Кефлавик

Исландската биотехнологична компания Algalif търси да назначи служители за срок от шест месеца, за проект в Кефлавик, Исландия, информира zadupnitsa.com. Algalif е биотехнологична компания, която отглежда микро водорасли в затворени фото био реактори, след което извлича от тях висококачествени

съставки. В момента се извършва разширяване на фабриката и фирмата се нуждае от надеждни служители, които да помогнат с монтажа на фото био реакторите PBR's и на другите системи. Работата ще започне на 1 февруари 2016 г. и ще продължи шест месеца. След това има възможност одобрените да останат постоянни служители в производството. Нашите изисквания към кандидатите са: да бъдат честни, трудолюбиви, говорещи английски език, ентусиазирани. Опит и съответното образование са плюс. Ние предлагаме самолетен билет за отиване и връщане, безплатни жилища, медицинска застраховка, добра работна среда и 8 часов работен ден за пет дни в седмицата. Заплащането ще бъде обсъдено на интервюто. Имаме също една отворена позиция за специалист "Администрация" за постоянна работа, с конкурентна заплата. Изисквания: Отлични комуникативни умения и английски език, добра компютърна грамотност, специално Excel, Word и Power Point.

Представителят на компанията Ори Бьорнсон, ,управляващ директор на Algalif ще бъде в Дупница (в хотел "Рила") от 30 декември до 4 януари на разположение за интервюта.

Изпращайте автобиографии на английски език на електронен адрес: orri@algalif.com или на телефон +3548465630 За допълнителна информация електронен адрес: orri@algalif.com.

Страница в Интернет : www.algalif.com.